Yabancı diller Yüksekulumuzdan Speaking Club Etkinliği

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yüksel Lisans ve Doktora öğrencilerinin İngilizce yetkinliklerini geliştirmek amacıyla “Speaking Club” kursları düzenlenmiştir. 4-5 kişiden oluşan 8 ayrı grupta, uzaktan eğitim yöntemiyle gerçek zamanlı olarak planlanan kurslar, hafta için dört gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) 13:00-13:40  (after lunch) ve 17:00-17:40 (after hours) saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, ders programı üniversitemiz web sayfasında yayınlanmıştır. Kurslar sayesinde, lisansüstü öğrencilerimizin temel İngilizce bilgilerinin güçlendirilmesi, konuşma, dinleme, anlama ve aktarma yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlilerince hazırlanacak ve desteklenecek olan bu tür programların yanı sıra akademik personelimiz için de ileri düzey akademik İngilizce etkinlikleri üzerine çalışmalar devam etmektedir.