Valimiz Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, İleri Alaşımlar Üretim Merkezimizi Ziyaret Ettiler

Valimiz Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, Üniversitemiz tarafından, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Cazibe Merkezleri Destekleme Programı" projesi ile kurulan "İleri Alaşımlar Üretim Merkezi"nde  bir dizi incelemelerde bulundular.

Valimiz Şimşek ve beraberindeki heyete, İleri Alaşımlar Üretim Merkezinde bulunan "Vakum İndüksiyon Ergitme", "Gaz Atomizasyon" ve "Metal Eklemeli İmalat" cihazları hakkında Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Tolga Karaköy, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Fatih Kılıçaslan ve akademisyenlerimiz tarafından bilgi verildi.

Valimiz Şimşek, Belediye Başkanımız Bilgin ve ziyarete katılan heyet; metal alaşım dökme, dökülen alaşımdan metal tozu üretme ve metal tozundan karmaşık geometrili parçaları 3 boyutlu olarak yazdırabilme sistemlerine sahip İleri Alaşımlar Üretim Merkezimizde üretilen ürünleri incelediler.