Valimiz Dr. Yılmaz Şimşek Üniversitemizi Ziyaret Etti

Valimiz Dr. Yılmaz Şimşek, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’a iâde-i ziyarette bulundu.
Üniversitemiz akademik birim yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, SBTÜ’nün kuruluş süreci ve mevcut durumuna ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.
Ziyarete ilişkin bir değerlendirme yapan Valimiz Dr. Yılmaz Şimşek; “Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde güçlü bir kadro ve iyi bir ekip var. Akademik personelin büyük bölümünün yurt dışı deneyime sahip olması da önemli bir kazanım. Kısa zaman içerisinde büyük yol kat eden Üniversitemizin bundan sonra da daha güzel işler başaracağına ve daha iyi yerlere ulaşacağına inanıyorum.” dedi.