Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünden TSE’ye Ziyaret

<b>Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünden TSE’ye Ziyaret</b>

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kağan Kökten, Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Sözen, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sabit Horoz ve Kalite Koordinatörlüğü personeli Hakkı Aytekin, Kalite Yönetim Sistemleri süreci hakkında bilgi almak üzere 14.02.2024 tarihinde merkezi Ankara’da bulunan Türk Standartları Enstitüsünü (TSE) ziyaret ettiler.

Ziyarette TSE Genel Sekreter Yardımcısı İlhami Aktürk, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, akreditasyon sürecinin işleyişi, bu kapsamdaki eğitimler, çalıştaylar ve diğer yönetim sistemlerinin belgelendirilmesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.