Üniversitemiz BAP Komisyonu Toplantısı Video Konferansla Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAP) Komisyon Toplantısı 13.05.2020 tarihinde video konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Üniversitemizin bilimsel araştırma proje tekliflerinin değerlendirilmesi, kabulü ve desteklenmesi ile ilgili işlemlerin yürütülmesi, izlenmesi ve sonuçlandırılması hizmetlerini yürütmek amacıyla kurulan BAP Koordinasyon Birimi ilk komisyon toplantısını gerçekleştirdi. Rektör Yardımcımız ve BAP komisyon Başkanımız Prof. Dr. Meftuni YEKELER başkanlığında toplanan BAP Koordinasyon Birimi Toplantısına; Komisyon Üyeleri, Birim Koordinatörü ve Gerçekleştirme Görevlisi katıldı. Toplantıda BAP Birimi tarafından 2020 yılında uygulanacak esaslar görüşülüp karara bağlandı.

Ayrıca, Üniversitemiz akademik birimleri tarafından önerilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.