TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler SBTÜ’yü Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy ve beraberindeki heyet Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret ederek, modern altyapısı ve teknolojisiyle dikkat çeken laboratuvarlar ile Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezini yerinde gördüler.

Rektörümüz Prof. Mehmet Kul eşliğinde laboratuvarlarımızı inceleyen TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve beraberindeki heyete konunun uzmanı akademisyenlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildi.

Son olarak Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezinde incelemelerde bulunan TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Henüz yeni diyebileceğimiz bir zamanda kurulan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitemizin yaptığı değerli çalışmaları yerinde gördük. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’un çok başarılı çalışmalara imza attığına şahitlik ettik. Ülkemiz açısından çok kıymetli olan bu çalışmalardan ötürü kendisini tebrik ediyorum. Bizler de üzerimize ne düşüyorsa desteklerimize devam edeceğiz.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ise desteklerinden ötürü TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e teşekkür etti.