Sivas Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri SBTÜ’de

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından başlatılan “Lise 12. Sınıf Öğrencilerinin SBTÜ Kampüsü Gezi ve İnceleme Programı” kapsamında Sivas Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri konuğumuz oldu.

SBTÜ Konferans Salonunda düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme programının ardından Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi bünyesindeki laboratuvarlarımızı gezen Sivas Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, buralarda yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Üniversitemiz akademik personeli tarafından bilgilendirildi.