Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayını sevinçle karşıladık, hüzünle uğurluyoruz. Ramazan, insanlara sabretmeyi, paylaşmayı öğretirken aynı zamanda bu güzel hasletleri de günlük hayatımıza yaymak için bir fırsat sunar. Rahmet, bereket, mağfiret, arınma ve kurtuluş Ramazan Ayının şifreleridir.
İki yıldır Covid-19 salgınının gölgesinde geçen bayramlarımızdan yeterince tat alamamıştık. Bundan sonraki tüm bayramlarımızı, ruhuna ve özüne uygun olarak gerçek bayram tadında yaşamayı, ülkece sevgiyi, saygıyı büyütmeyi, güzellikleri ve mutluluğu paylaşmanın tadına hep birlikte varmayı ümit ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramımızın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, Ramazan Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.