SBTÜ’yü Tercih Edecek Başarılı Öğrencilere Burs

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini Destekleme ve Geliştirme Vakfı ile Lütfi Abay Kültür ve Eğitim Vakfı (LAKEV) tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre başarılı olan öğrencilere karşılıksız nakdi başarı bursu imkânı sağlanmaktadır.

Eğitime yapmış olduğu destek ve katkılar ile birçok öğrencinin geleceğine ışık tutan Lütfi Abay her yıl olduğu gibi bu yılda desteklerine devam ediyor.

Alt yapı konusunda da desteklerini sürdüren Lütfi Abay, 2021 yılında Yapay Zekâ ve Robotik Laboratuvarının kurulumu için Üniversitemize 420.000₺ (56.000$) bağışta bulunmuştu.

Şimdi ise 400 puan üstü puan alarak üniversitemizi tercih eden veya üniversitemiz öğrencilerinden 2,5 üstü not ortalamasına sahip olan 20 öğrenciye LAKEV tarafından 1500₺ burs verilecektir.