SBTÜ Teknokent Projesi Değerlendirme Toplantısı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın ilimiz temaslarında kurulması için talimat verdiği ve Üniversitemiz bünyesinde hayata geçirilecek olan 2. Teknokent için Vali Dr. Yılmaz Şimşek başkanlığında Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Teknokent Projesi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Vali Dr. Yılmaz Şimşek başkanlığında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ile protokol üyeleri ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Teknokent Projesi Değerlendirme Toplantısında izlenecek yol haritası ve kurumların projeye destekleri konuları görüşüldü.