SBTÜ, Özel Batı Kolejinde Tanıtıldı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından başlatılan tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Özel Batı Koleji Anadolu ve Fen Lisesine konuk olduk.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Rektörümüz Prof. Mehmet Kul, Üniversitemizin sunduğu eğitim öğretim faaliyetlerini ve Üniversitemizde öne çıkan fırsatları öğrencilere anlattı ve öğrencilerden gelen soruları bizzat yanıtladı.

Tanıtım ve bilgilendirme programında Üniversitemiz akademisyenleri tarafından ise bölüm tanıtımları gerçekleştirildi.

Programın sonunda konuşan Özel Batı Koleji Okul Müdürü Turgay Çelik tanıtım etkinliği için teşekkür ederek katılımından ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’a çiçek takdim etti.