SBTÜ, KOSGEB İş Geliştirme Desteği Jüri Değerlendirme Toplantısı'na Ev Sahipliği Yaptı.

Desteklenecek iş fikirlerinin belirleneceği jüri toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, KOSGEB Daire Başkanı Dr. Mehmet Görkem Gürbüz, STSO Başkanı Zeki Özdemir, KOSGEB İl Müdürü Bahattin Ünal, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem, MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen ve Sanayici Ünal Karaca katılım sağladı.

Üniversitemizde gerçekleştirilen jüri toplantısında, teknik incelemeleri yapılmış, ilimiz ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak nitelikte 7 proje, jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Firma yetkilileri destek almak istedikleri projelerini jürinin huzurunda sundu.

Jüri değerlendirmeleri sonucunda desteklemeye hak kazanan girişimciler KOSGEB Başkanlığı tarafından ilan edilecek.