SBTÜ, İzmir Üniversite Tercih Fuarı’nda

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversite (SBTÜ), Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin katılımıyla 22-23 Temmuz 2024 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen İzmir Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı.

Üniversite adayı öğrencilerin üniversiteler, bölümler, meslekler, üniversite yaşamı, üniversitelerin sunduğu imkânlar ve kariyer olanakları hakkında bilgilendirildiği fuarda çok sayıda lise öğrencisi; hem üniversiteleri tanıma fırsatı buldu hem de katılımcı üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek hayallerindeki üniversite ve meslekler hakkında detaylı bilgi edindi.

Yoğun talep gören Üniversitemize ait stantta görevli personelimiz üniversite aday öğrencilerine gelecek planlamaları konusunda rehberlik etti.