''SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası'' Tamamlandı

<b>''SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası'' Tamamlandı</b>

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası” tamamlandı. Dereceye giren sporcuların ödülleri SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul tarafından verildi.
SBTÜ öğrencileri ile akademik ve idari personelinin katılımıyla düzenlenen “SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası”na; Erkekler Kategorisinde 42, Kadınlar Kategorisinde ise 8 olmak üzere toplam 50 sporcu katıldı. 3 hafta süren eleme turlarının ardından 14 Kasım 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen yarı final ve final müsabakaları sonrasında her iki kategoride dereceye giren sporcular belirlendi.
SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası Kadınlar Kategorisinde; Ayşenur Çayır birinci, Merve Gençtürk ikinci, Kübra Özdal üçüncü olurken, Erkekler Kategorisinde ise; Sadık Can Güler birinci, Fuat Sungur ikinci ve Emir Türker üçüncü oldu. Dereceye giren sporcuların madalyaları ve belgeleri SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul tarafından verildi.
Ödül töreninde konuşma yapan SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul; “Üniversitemizde eğitim görmekte olan öğrencilerimizi, iş piyasalarında aranan nitelikli ve donanımlı mühendisler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin kültür-sanat-spor alanlarında da kendilerini geliştirmelerini önemsiyor ve onlara bu konularda imkanlar ve ortamlar hazırlıyoruz. Bu yaklaşımla düzenlediğimiz SBTÜ Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvasına 50 kişi katıldı. Büyük mücadelelere sahne olan Turnuvamız, dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlandı. Dereceye girenler başta olmak üzere, turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.