SBTÜ, 2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyonu Konferansında

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Biçer, Kalite Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Sözen, Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Sıddık Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Memduha Ergüt ile Genel Sekreter Kadir Ali Seçer Ankara Hacı Bayram Veli Üniveristesi ev sahipliğinde Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen 2024 YÖKAK - Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyonu Konferansına katıldı.

2 gün süren Konferansta "Yükseköğretimde Kalitenin İçselleştirilmesi ve İyileştirilmesi" ana teması altında "Kalite Güvencesi Uygulamaları ve Sorunları", "Kalite Güvencesinin Etkileri", "Kalite Güvencesinde İyi Uygulama Örnekleri ve Kalite Güvencesinin Geleceği" başlıklı oturumlarda bildiriler sunularak YÖKAK kalite çalışmalarının süreci ortaya koyuldu.