Rektörümüz ve Akademisyenlerimiz ODTÜ-MEMS'i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul başkanlığında üniversitemiz akademisyenleri ve ilk lisansüstü öğrencileri Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mikro-Elektro-Mekanik Sistemler Araştırma Merkezi’ni (ODTÜ MEMS) ziyaret etti.
            Savunma Sanayii alanında saha incelemeleri yapmak üzere Ankara’da bulunan Rektörümüz ve beraberindeki heyet Mikro-Elektro-Mekanik Sistemler Araştırma Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Merkez Başkanı Prof. Dr. Tayfun Akın’dan bilgi aldı.  Merkez Başkanlığı ve Üniversitemiz ilgili birimleri arasında işbirliği imkanlarının da ele alındığı görüşmede, yeni kurulan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personeli ve lisansüstü öğrencilerinin Merkezin imkanlarından faydalanabilmesi için gerekli adımların atılabileceği konusunda görüş birliğine varıldı.