Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Kul'un İstanbul Ziyaretleri

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul bir dizi temasta bulunmak üzere gittiği İstanbul’da Türk Hava Yolları Teknik Ar-Ge ve İnovasyon Başkanı Uğur Şahin’i ziyaret etti. THY’nin Ar-Ge ve İnovasyon çalışmaları hakkında bilgi alan Rektörümüz okulumuzun yürüttüğü havacılık faaliyetleri hakkında Şahin’e bilgi verdi.

Ardından TCİ aircraft İnteriors Genel Müdürü Müjdat Uludağ ile bir araya gelen Mehmet Kul, firmanın üretim teknolojileri ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kağıthane’de il protokolü ile birlikte 15. Geleneksel Sivas Tanıtım Günlerine katılan Rektörümüz katılımcılara bir konuşma yaptı.