<b>Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ve beraberindeki heyet ''E-İnsan Tanıtım Töreni''ne Katıldı</b>

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Kafkaslıoğlu Yıldız, Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat Yıldız,  Uçak Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Onurhan Ergüder ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencimiz Esra Cansu ile birlikte T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen "e-insan Tanıtım Töreni"ne katıldı.
Törenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesine ziyaret gerçekleştirdi.