Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, Gökçeler Makine Genel Müdürü Ahmet Nazmi Gökçeler’i Ziyaret Etti

Savunma Sanayisi alanında ihtisaslaşma hedefi doğrultusunda iş birliği kurmaya devam eden Üniversitemiz, TÜBİTAK UZAY, TÜBİTAK SAGE, TÜBİTAK BİLGEM, TÜBİTAK MAM, TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN gibi önemli savunma sanayi kuruluşlarıyla iş birliği protokolleri imzalamış, bu doğrultuda pek çok proje alanında çalışılabilmeyi hedeflemektedir.
Bu çerçevede Sultan Şehir Sivas’a katkısı olan Kurumlarla iş birliği ve protokoller imzalayan Üniversitemiz, Sivas’ta kadim kurum-kuruluşlardan biri olan Gökçeler Makine Genel Müdürü Sayın Ahmet Nazmi GÖKÇELER’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretle iş adamlarımız ve akademisyenlerimiz ortak projelerde buluşabileceği, Sivas’a ve ülkemize önemli katkılar sağlayabileceği üzerinde duruldu.