Optik Mükemmeliyet Merkezinde görev alan öğretim üyelerimiz Aselsan MGEO'yu ziyaret etti.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Optik Mükemmeliyet Merkezinde görevli öğretim üyeleri Aselsan Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik (MGEO) Sektör Başkanlığını ziyaret ederek optik alanında gerçekleştirilebilecek muhtemel iş birliklerini görüştüler.

Bu iş birlikleri ile Aselsan'ın optik alanındaki bilgi ve deneyiminden yararlanılarak hem araştırma ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunacak hem de akademik dünyanın ve endüstrinin ihtiyaçlarına cevap verecek ortak projeler geliştirilebileceği vurgulandı.