Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kayıt Etkinliği Gerçekleştirildi

<b>Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kayıt Etkinliği Gerçekleştirildi</b>

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 19 Ekim 2022 Çarşamba günü “Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kayıt Etkinliği” gerçekleştirildi.
       SBTÜ Kampüsü içerisinde düzenlenen programda SBTÜ Bilim ve Teknoloji Topluluğu, SBTÜ Fikir ve Sanat Topluluğu, SBTÜ Tarımsal İnovasyon Topluluğu, SBTÜ Havacılık ve Uzay Topluluğu, SBTÜ Doğa Sporları Topluluğu, SBTÜ Erasmus Student Network Topluluğu, SBTÜ Kadın Girişimciler Topluluğu ve SBTÜ Ombudsmanlık Topluluğu yöneticileri stant açarak düzenlenen etkinliklere ilişkin tanıtımlar gerçekleştirdi. Ayrıca SBTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından da stant açılarak öğrencilerle bir araya gelindi.
       “Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kayıt Etkinliği”nde öğrencilerle bir araya gelen SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul; “Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrenci odaklı, yeni nesil bir üniversitedir. Bundan sonraki süreçte de Üniversitemiz bu duruşunu değiştirmeden öğrencilerimiz için en iyi eğitim programlarını uygulamaya devam edecektir. Öğrencilerimizin akademik alandaki başarılarını önemsediğimiz kadar, sosyal ve kültürel alanlarda gerçekleştirdikleri etkinlikleri de önemsiyoruz. Bu kapsamda da öğrenci topluluklarımızın aktif bir şekilde faaliyet göstermesini sağlıyoruz. Üniversitemiz yüksek lisans öğrencileriyle kurulan ve günümüze kadar birçok etkinlik düzenleyen öğrenci topluluklarımız, bugün de lisans öğrencilerimizle daha da büyüdü. Öğrencilerimiz etkinliklerle daha çok eğlenecek, daha çok öğrenecek ve arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatını yakalayacak” ifadelerine yer verdi.
       Gün boyu süren “Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kayıt Etkinliği” Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli ve öğrenci topluluk temsilcilerinin toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.