MÜSİAD Heyetinden SBTÜ'ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret etti.

Bilimsel ve kaliteli üretim arayışında olduklarının altını çizen MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, teknolojik alt yapısı ve modern laboratuvarlarımızı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde yerinde gördü.

Üretim süreçlerinde akademik camianın danışmanlığının büyük öneme sahip olduğunu belirten MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, “Sivas Bilim Teknoloji Üniversitesi çağın ötesinde bir teknolojiyi bilimle buluşturmuş. Bizler de bugün Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Kul ile bir araya gelerek üretimi daha da katma değerli hale getirmek için neler yapabileceğimizi konuştuk. Rektörümüze misafirperverliği ve yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ise, ziyaretten dolayı MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.