Liselere Akademik Danışmanlık Desteği

Üniversitemiz ile Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Sosyal, Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü” kapsamında yürütülen “Liselere Akademik Danışmanlık Desteği” programı çerçevesinde, Dr. Öğr. Üyesi Ali Suat Yıldız, Arş. Gör. Ufuk Demircioğlu ve Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürü Çetin Özdemir, İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Üniversitemizin akademik danışmanlığında liselerde yürütülebilecek ortak çalışmaların istişare edildiği ziyaretimizdeki yakın ilgileri için okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve psikolojik danışmanlarımıza teşekkür ederiz.