ESTAŞ Yönetiminden Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL’a ziyaret

Otomotiv ve Medikal sektöründe 40 yılı aşkın kurumsal tecrübesi, en son teknolojik ürünleri ile donatılmış AR-GE altyapısı, dinamik ve tecrübeli personeli ve Üniversite-Sanayi işbirliğine önem veren vizyonu ile ilimizin bölgemizin ve ülkemizin önde gelen kuruluşlarından olan ESTAŞ ile Savunma Sanayi başta olmak üzere ileri teknolojik ürünlerini geliştirecek projelerle ülkemizin önemli Araştırma Üniversitelerinden biri olmayı hedefleyen Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında karşılıklı destek ve işbirliği imkanları üzerinde duruldu.

Sivas’ın iki güzide kurumunun, birbirlerini tamamlayan zincirin halkları gibi ortak hareket etmesinin ve işbirliği içinde olmasının Sivas’a ve Ülkemize çok önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.