Endonezyalı Öğrenciler SBTÜ’nün Tanıtım Elçisi Olacak

“Yurt Dışı SBTÜ Tanıtım Elçilerimiz” programı kapsamında konuğumuz Endonezya’dan Sivas’a üniversite öğrenimi için gelen öğrenciler oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul’un katılımıyla SBTÜ Senato Salonu’nda gerçekleştirilen programda Üniversitemiz tanıtım filmini izleyen öğrenciler daha sonra modern alt yapısı ile dikkat çeken laboratuvarlarımızı yerinde gördüler.

Kimya Mühendisliği Laboratuvarı, Optik Araştırma Laboratuvarı, Metaverse & Big Data Laboratuvarı, Uçak Mühendisliği Laboratuvarı, Bitki Doku Kültürü Laboratuvarı, Makine Mühendisliği Laboratuvarlarını gezen yabancı uyruklu öğrencilere, buralarda yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Üniversitemiz akademik personeli tarafından bilgi verildi.