AÜB Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Malatya İnönü Üniversitesinde Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul; 13 Eylül 2022 tarihinde Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Kurumsal Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni” ve “Anadolu Üniversiteler Birliği Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşımı Toplantısı”na katıldı.
Rektörümüz ve AÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kul gerçekleştirdiği konuşmada “Anadolu Üniversiteler Birliği, yaklaşık bir buçuk yıl önce kuruldu. Dokuz üniversite bir araya gelerek Sivas ev sahipliğinde bir çerçeve program ile çalışma amaçlarımızı ve vizyonumuzu belirledik. Neler yapmayı planladığımıza karar verdik. Daha sonra da çalışmalara başladık. Çok güzel çalışmalar gerçekleştirildik. Tecrübe paylaşma anlamında çok iyi. Mesela Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesinde bu programlar yapıldı. Üniversiteler iyi olduğu alanda tecrübe paylaşımın da bulunuyor ve böylece biz de yeni üniversiteler olarak köklü üniversitelerin tecrübelerinden faydalanma şansı yakalıyoruz.” sözlerine yer verdi.
Törende, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından İnönü Üniversitesine Kurumsal Akreditasyon Belgesi takdim edildi.
Törenin ardından; YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ve Birlik üyesi üniversitelerin rektörlerinin katılımıyla “Anadolu Üniversiteler Birliği Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” gerçekleştirildi.