'ASELSAN’ın Faaliyet Alanları ve Kariyer Olanakları Semineri' Düzenlendi.

'ASELSAN’ın Faaliyet Alanları ve Kariyer Olanakları' Konulu Seminer Düzenlendi.

ASELSAN Akademik Süreçler ve Koordinasyon Müdürü Dr. Ali Emre Güleç tarafından SBTÜ Konferans Salonunda 'ASELSAN’ın Faaliyet Alanları ve Kariyer Olanakları' konulu seminer düzenlendi.

İlk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul'u makamında ziyaret eden Sayın Güleç, daha sonra ise ASELSAN'ın gelişim hikayesi ve Üniversiteler ile iş birliği konularına değindi.

Dr. Ali Emre Güleç, "Sivas Bilim ve Teknolojisi Üniversitesinin laboratuvarlarını Rektörümüz ile birlikte ziyaret etme imkanı buldum. Laboratuvar altyapısının çok donanımlı olduğunu kendi gözlerimle görme ve bilgi alma şansım oldu. Halihazırda ASELSAN ile birçok proje üreten Üniversitenin daha fazla projeye imza atacağına inanıyorum. 2018 yılında kurulan bir yerin bu kadar donanımlı olması buradaki öğrenci ve akademisyenler açısından çok önemli. Bu çalışmada emeği olanlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, SBTÜ'nün 'Öğretim Elemanı Başına Düşen Yayımlanmış Yayın Sayısı En Yüksek Devlet Üniversitesi' olarak 1. sırada yer aldığını belirterek, katılımcılara ASELSAN'ın mühendis istihdamında dikkat ettiği hususlar hakkında bilgiler verdi.

Merak edilen konuların yanıtlanmasıyla devam eden programın ardından ASELSAN Akademik Süreçler ve Koordinasyon Müdürü Dr. Ali Emre Güleç'e Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.