Aselsan MGEO’dan Üniversitemize Ziyaret

Aselsan Mikroelektronik Güdüm ve Elektro-Optik Sektör Başkanlığı (MGEO) Üretim Müdürü Tolga Ziya Sander ve beraberindekiler, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde ilk olarak Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) içerisinde faaliyetlerini sürdüren SBTÜ İleri Alaşımlar Üretim Merkezinde incelemelerde bulunan Aselsan heyeti burada üretilen özel alaşım ve ürünler hakkında akademisyenlerimizden bilgi aldı.

Daha sonra Üniversitemiz kampüsü içerisinde Ar-Ge çalışmaları ve üretim yapan SBTÜ Optik İnce Film Tasarım ve Kaplama Merkezine geçen Aselsan MGEO Üretim Müdürü Tolga Ziya Sander ve beraberindekiler, savunma sanayi alt yapısına katkı sağlamak amacıyla üretimi yapılan ürünlerin Ar-Ge ve üretim süreçleri ile ilgili konunun uzmanları tarafından bilgilendirildi.