Akademik ve İdari Personelimize “Safahat” Hediyesi

Bağımsızlığımızın en büyük göstergelerinden biri olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde millî marşımız olarak kabul edilişinin 100. yılına ulaşmanın coşkusu yurdun dört bir yanında gururla yâd edilmektedir.

12 Mart 1921 İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Üniversitemiz akademik ve idari personeline Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı Safahat isimli eseri hediye edildi.

Bu önemli eseri Üniversitemiz akademik ve idari personelimizle buluşturan Sivas Belediye Başkanlığına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.