Akademik Personele Yazım Kuralları Eğitimi

Sivas University Of Science And Technology isimli uluslararası dergimiz yayın hayatına başlıyor. Aralık ve haziran aylarında elektronik ortamda yayımlanacak olan dergimizde, makale yazacak akademik personele yönelik “Dergi Yazım Kuralları” konusunda eğitim programı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz toplantı salonunda, Dr. Muhammad Azhar NADEEM tarafından düzenlenen eğitimde makale yazım kuralları konusunda sunum yapıldı. Sunumunda makalelerin bilimsel etik kuralları içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken Dr. Muhammad Azhar NADEEM, makale yazım aşamasında dikkat edilecek hususları anlattı.

Dergimiz; mühendislik, fen bilimleri, tarım bilimlerinde çalışılmış olan orijinal ve yüksek düzeyde araştırma sonuçlarını yayınlayan hakemli uluslararası araştırma yayınıdır. Dergimizde yayımlanacak olan makaleler Türkçe ve İngilizce olarak kabul edilmektedir. Yazarlardan makalelerin yayınlanması için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Dergimizde yayımlanan makaleler izin alınmaksızın başka bir yerde yayımlanamaz veya bildiri olarak sunulamaz. Makalelerin bir kısmı veya tamamı dergimiz kaynak gösterilmeden kullanılamaz.