2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi Başladı

<b>2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi Başladı</b>

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öncülüğünde ISPEC Enstitüsü işbirliği ile hayata geçirilen Sivas 2. Uluslararası Bilimsel Araştırma ve İnovasyon Kongresi Üniversitemiz konferans salonunda düzenlenen program ile başladı.
Kongrenin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, “Geleceğin dünyasında inovasyonun çok önemli bir yeri var. Üniversite olarak üretimin nitelikli hale gelmesinde üzerimize düşenleri bilim ve teknoloji ışığında ülkemizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. İş birliği yaptığımız ortaklarımızla da bu tecrübeyi paylaşıyoruz. Bu kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresine hem yüz yüze, hem de online olarak Türkiye, Cezayir, Azerbaycan, Hindistan, Irak, Malezya, Fas, Nijerya, Pakistan, Romanya, Ukrayna, Gürcistan, Macaristan, Amerika Birleşik Devletleri, Bangladeş, Arnavutluk, Feridabad, İbadan, Brezilya, Güney Afrika, Kore olmak üzere toplam 21 ülkeden 412 bildiri ile katılım sağlanmıştır.