Start In Sivas Girişimci Destek Maratonu 2. Dönem Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Sivas Sivas İş Geliştirme Merkezi AŞ (İŞGEM), Cumhuriyet Teknokent ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından girişimcilerin fikirlerini ve projelerini desteklemek amacıyla Start In Sivas Girişimci Destek Maratonu 2. Dönem Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

SBTÜ Konferans Salonunda düzenlenen programda Cumhuriyet Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Derya Onocak, ORAN Uzmanı Emel Demirel, İŞGEM Danışmanı Ebru Acar Akbulut, SBTÜ TTO Genel Müdürü Ozan Ercan katılımcılara başvuru süreci ve destek aşamaları hakkında bilgiler verdi.

Bir önceki dönem destek alan girişimciler ise yaşadıkları tecrübelerini salonda bulunan kişiler ile paylaştılar.

Toplantıda konuşan SBTÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Emre Biçer ise, “Bu tür projeleri çok değerli buluyorum. Fikrine güvenen herkes başvuru yapabilir. Geçmiş yıllarda bu tür destekler yoktu maalesef. Girişimciler artık çok şanslılar çünkü fikri olan herkes bunu hayata geçirme konusunda destek alabiliyor.” dedi.

Toplamda 500 Bin TL ödül verilecek olan ‘Start In Sivas’ başvuruları 30 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.