ASELSAN Yeni Yönetiminden SBTÜ’ye Ziyaret

Savunma Sanayi Alanındaki çalışmaları ile dikkat çeken Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ), Ülkemizin en önemli savunma sanayi şirketlerinden olan ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Murat Arslan ve beraberindeki heyet Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Yakın zaman önce ASELSAN’da yeni göreve getirilen ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Murat Arslan ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde modern alt yapı ve teknolojisi ile öne çıkan laboratuvarlarımız ve Ar-Ge faaliyetlerini yakından gördü.

Daha sonra ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Murat Arslan ve beraberindekiler Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Optik Alanında Uzmanlaşan Üniversite’ olarak seçilen Üniversitemizin, Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezini ziyaret ederek burada Ülkemiz savunma sanayi için yürütülen Ar-Ge faaliyetleri ve üretim süreçleri hakkında konunun uzmanı akademisyenlerimiz tarafından bilgilendirildi.

Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezinde devam eden üretim parkurunu yakından inceleyen ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Murat Arslan, ASELSAN Hassas Optik Sivas ile SBTÜ arasında devam iş birliği hakkında bilgi alarak, merkezin ürettiği ürünler hakkında akademisyenlerimizden bilgi aldı.